Politichia de mărgăritar

VIDEO: Încă o clanţă pentru Dragnea! Un tânăr l-a refuzat la Suceva: ”Nu dau mâna cu hoţi!”
Cu toate ca stie si simte ca in afara studioului Antena 3, a curtii sale de la Alexandria si a plajelor din Maldive, toata lumea il huiduie fiindca s-a prins ca e un sarlatan notoriu, Livache isi face curaj si incearca marea cu degetul.
 
Dragnea, primit şi la Botosani cu MUultă IubirE şi căldură: "Nu vrem să fim conduşi de hoţi"
 
L-a mancat in cur si a vrut sa faca o baie de multime la Dumbraveni- Suceava, crezand ca la tara oamenii sunt inca prosti si neinformati. Primele huiduieli si le-a luat, in loc de sare si paine, pentru mitocania : ”Romania trebuie sa scape de capusa numita Iohannis”. De parca Iohannis a capusat statul de sute de milioane de euro cu Teldrum, Beline, abatoare, hoteluri, angajari fictive, fabrici si uzine.
 
Apoi, a intrebat multimea daca stie ce a facut PSD-ul pentru satul romanesc. Raspunsul a venit rapid, sincer si fara emotii: ”Nimic”, s-a auzit din mijlocul supusilor. ”Nimic esti tu, ba, ti-o spun direct! Ai rabdare ca-ti spun ce am facut noi, mincinosule ! Am marit salariile medicilor, asa cum n-au fost niciodata!”
 
De parca satenii romani sunt toti de meserie medici si el, Dragnea, i-a facut boieri din buzunarul lui. 
 
Finalul intalnirii cu ”taranii care-l iubesc dezinteresati, pentru ca e  de-al lor”, a fost genial. Coborat de pe scena cu gandul sa ridice niste portofele de la multimea plictisita de gogosi , Livache a avut o surpriza colosala. Un taran mandru si sanatos la cap, i-a dat peste mana si i-a strigat de la obraz: ”EU NU DAU MANA CU HOTII”...
 

Comentarii