Dragnea, primit şi la Botoşani cu Multe Urări şi Iubire Eternă: "Nu vrem să fim conduşi de hoţi"

Obisnuit sa fie lins de scame de slugile sale bine platite, Dragnea e socat cand, iesit in mijlocul poporului imbelsugat de masurile PSD, e huiduit ca ultimul infractor.

VIDEO: ÎNCĂ O CLANŢĂ PENTRU DRAGNEA! UN TÂNĂR L-A REFUZAT LA SUCEVA: ”NU DAU MÂNA CU HOŢI!”

Dupa oralul primit la Suceava, periplul electoral continua la Botosani unde, din primele secunde Dady a fost nevoit sa-si acopere botul ca sa se fereasca de dragostea botosenenilor. Dupa ce, in cateva randuri, neavand alta replica, a invitat diversi jurnalisti la baie, Livache a ajuns sa cheme si alegatorii la ´’baia de multime´´. 

La Botosani, pe langa zecile de ´´simpatizanti´´ scosi din productie si sutele de jandarmi adusi sa-l pazeasca pe barosan de recunostiinta localnicilor, au fost si cetateni cu picioarele pe pamant si cu sange in pancarde. Nici n-a intrat bine in piata mare limuzina de lux a cinstitului socialist ca uralele de bine si sanatate au si inceput. L-au primit cu hospitalitate si bucurie, ca pe un taran de-al lor, chiar daca Livache e un taran mai bogat decat multi imparati ai planetei.

´´Nu vrem sa fim condusi de hoti´´, a fost sloganul cel mai auzit pe trotuare. Asteptam cu interes sa vedem cand, marele patriot, nemaistiind ce sa faca cu atata afectiune, o sa ne arate plua, fara sa ne mai cheme la baie.
 

Comentarii