tetelejurnal

Video: Iohannis a umilit PSD-ul la Craiova!

Klaus Iohannis a primit cu ovaţii şi flori în inima Olteniei. Sute de persoane i-au scandat numele şi şi-au făcut poze cu acesta în fata Filarmonicii din Craiova. „Sâmbăta mergem la referendum. Referendumul este recensământul oamenilor cinstiti”, a strigat un simpatizant.

Iohannis a avut un mesaj clar în legătură cu plebiscitul organizat în aceeaşi zi cu europarlamentarele: „Nu vorbim despre un lucru inutil. Noi nu suntem un neam de hoţi”
 
Şeful statului a vorbit despre importanţa referendumului, menţionând că are încredere în faptul că românii au înţeles de ce trebuie să iasă la vot.
 
„De când discutăm mai aplicat despre referendum, foarte mulţi români au înţeles. Eu cred acest lucru. Cred că toată lumea a înţeles, nu vorbim despre un lucru inutil, ci despre cel mai important lucru, vorbim despre un referendum care vrea să dea optimism şi să redea România, românilor. Vorbim de cele două lucruri fundamentale în democraţie, o justiţie dreaptă şi lupta anticorupţie. Despre asta este vorba în prima întrebare. E clar, asta vrem. Noi nu suntem un neam de hoţi, românii nu sunt un neam de hoţi, românii sunt un neam care vrea să arate că sunt în rând cu ceilalţi şi atunci trebuie să dăm un semnal clar”, a declarat Klaus Iohannis, amintind, în discursul său, şi despre ”partenerii” de guvernare: "PSD încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul de puşcărie, PSD încearcă să subjuge Justiţia pentru a-şi scăpa corupţii şi hoţii care s-au cocoţat în vârful statului şi asta în Europa şi în România este inacceptabil. De aceea, nu mai vorbeşte nimeni dintre liderii europeni relevanţi cu PSD, nu fiindcă nu ar vrea să fie cu românii, nu fiindcă ar vrea să ne impună ceva”

Comentarii