tetelejurnal

VIDEO! Dan Teodorescu - Taxi: ”Într-o ţară condusă de PSD noi nu ne putem permite să-l pierdem pe MUIE!”
Libertatea de exprimare este in primele trei cele mai frumoase daruri pe care le-am castigat in decembrie 1989. Fara aceasta facilitate democratica, Dragnea si clica lui ar avea exact viata lui Ceausescu. Mergand doar la televiziunile care nu-l deranjeaza, ascultand numai lautarii platiti de el si cu hainele ude tot timpul de la limbile slugilor mituite cu diverse avantaje, Livache ar fi convins ca toata lumea il iubeste.
 
Libertatea de exprimare, care inca nu ne-a fost luata, ne arata ca nu toti suntem ca Irinuca lui. Chiar daca s-a obisnuit cu limuzinele de lux la scara, boierului teleormanean i-a venit zilele trecute si un TAXI.
 
Din el a coborat solistul acestui TAXI, Dan Teodorescu care, nefiind platit de Livache, si-a putut spune sentimentele sincer si la obiect, in fata unui numeros public care l-a aplaudat mai frenetic decat o face gloata adusa cu autocarele la congresele PSD-ului: ”Futu-ti mortii ma-tii de PSD! Noi suntem aici datorita lui f…ti! Parintii nostri s-au fu..t si asta este foarte bine. Partea proasta e ca si parintii altora s-au fu..t si uite asa au aparut Liviu Dragnea, Serban Nicolae, Olguta Vasilescu, Codrin Stefanescu, Petre Daea, Viorica Dancila.Intr-o tara condusa de PSD noi nu ne permitem sa-l pierdem pe m..e pentru ca altceva nu mai avem ce sa le dam, ne-au luat tot: bani, vise, sperante!”.
 
O fi Dan Teodorescu basist prin cununie, sorosit platit regulat si ofiter acoperit al unor servicii potrivnice statului roman dar : ba, nene, are perfecta dreptate.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii