tetelejurnal

Velicu şi Badea bătut

Velicu: Aici Velicu, Bucuresti, ora exacta. M-am incontrat ieri cu prostul de Tetelu pe tema cum a luat bataie Mircea Badea. Ce-o fi, ma, atata bucurie ca a luat bataie un prost? La mine, la Piata Moghioros, nu se bucura nimeni cand cafteste nea Auras pe cate un prostalau. Nea Auras asta a fost boxieur la Steaua si acum vinde antichitati. Yale, bibelouri, discuri cu Dolanescu, cizme de dama. Sanchi vinde, ca nu vinde nimic. E ca un fel de momeala care sa aiba motiv sa se ia de tine daca te mananc-n cur sa te opresti la el la magazin, care este format dintr-o patura pe trotuar.

TETELU DESPRE ARTELE MARŢIALE, PROSTIE ŞI AROGANŢĂ

Asa si cu Badea asta de la televizor. A muscat-o guşterul. Motociclistul smardoi i-a dat nadă, şi papagalul a halit-o imediat. Tetelu cica s-a facut dreptate, sa-mi dea de baut de bucurie. Mars, ma, de-aici, bagabontule! Sa puneti mana la munca nu va duce capul, dar la stat cu telefonul ala in ochi sunteti primii. Ca uite ce si-a luat-o Badea, ca uite ce-a zis Iohannis, ca nu stiu ce cacat. Ma doare-n cur ce-a zis si ce-a facut cutare.

Eu sunt paznic la Farmacia Corpului Satena, tin sistemul de sanatate in spinare, inchid si deschid usi, stau cu ochii pe bosorogii care vrea sa fure pastile de la raft. Eu am incap numai retete compensate si boli, nu am timp de prostii. Tetelu, la munca, bagabontule! Daca te bucuri la raul altuia, te provoc sa ne batem noi doi in amanetul din fata blocului, ca noi n-avem mall in cartier. Si-l dam si pe Facebook aici, sa vada si lumea ca esti un dobitoc. Hai, sictir, ca m-am enervat.

Te dai mare vedeta pe internet, agariciule. Eu nu-s motociclist, ca n-am motocicleta, dar vin cu bicicleta. Si-o sa-ti dau cu pompa de umflat rotile cum da taranii in burta la magari cand nu mai vrea sa mearga. Boule! Tu alegi stilul. Karate, iudo, trante, skandenberg, ce vrei tu. Mai mult de trei secunde nu-ti dau. Deci, ca sa ramana oficial. Eu, Velicu, pandar la Farmacia Satena, il provoc oficial pe Tetelu, de meserie labar, sa ne caftim in public. Hai, ca tre sa ma duc la munca. M-a sunat ca s-a facut deja coada mare si e haos. A bagat astia niste sirop de tuse la reducere si iese cu bataie. Data trecuta am avut doi morti. Hai, Doamne-ajuta. Va pupa Velicu, aveti grija de voi.

Comentarii