Politichia de mărgăritar

VIDEO: Tâmplarul Viorel Cataramă a meşterit o linie de ”mobilier electoral”!

Campania electorala reprezinta pentru majoritatea actorilor ce-si incearca norocul perioada in care se chinuiesc sa fie cat mai simpatici si pe gustul poporului spectator. Pe motiv ca in lupta electorala este permisa cam orice traznaie, ii vedem chiar si pe cei mai anosti, insipizi si neindemanatici intr-ale vorbei cum isi innoada limba in propozitii puerile si cum isi incing scafarliile cu teorii care le depasesc putirinta glagoriei.

Celebru pentru talentul de a-si adormi auditoriul in numai doua minute cu discursul sau deosebit, Viorel Catarama, tamplarul sef de la Atelierele Elvila, a lansat zilele trecute linia de ”mobilier electoral”.

Convins ca va sparge la nas electoratul cu imaginatia-i debordanta, Viorel, sigur pe maiestria lui ca Geppetto cand l-a cioplit pe Pinocchio, a denumit cateva piese cu numele contracandidatilor din cursa pentru Cotroceni.

Astfel , a scos ”Salteaua Klauss Iohannis”, pe care se poate dormi neintors cinci ani, ”Scaunul Viorica Dancila”, de ”stat degeaba”, ”Patutul de copii Dan Barna”, in care te poti juca de-a salvarea Romaniei, ”Noptiera Cumpanasu” si ”Divanul Theodor Paleologu”, piesa de mobilier clasica, pretioasa.

Interesant este faptul ca simpatizantii sefului ”Dreptei liberale” i-au cerut sa bage , de urgenta, in productie ”Cuierul-pom Viorel Catarama”, piesa din rumegus incleiat care sigur va lua mai multe voturi decat cel care i-a dat numele.

 

Comentarii