Politichia de mărgăritar

VIDEO înfiorător! Susţinătorii PSD fac mătănii, se închină şi pupă pancartele în lipsa moaştelor, la Iaşi!

Imaginile cu susţinătorii FSN pupând în 1990 mâinile minerilor ce omorau tineri în Piaţa Universităţii pălesc, în materie de abjecţie, în faţa recentelor dovezi de îndobitocire a oamenilor simpli. Noile cadre, de-a dreptul halucinante, de la mitingul PSD de joi din Iaşi, în care mai mulţi susţinători ai PSD se închină la pancartele primite de la partid după care le sărută cu religiozitate, ca pe moaste, par desprinse dintr-n film ştiinţifico-fantastic şi anunţă un viitor sumbru în care România va depăşi Coreea de Nord la nivel de obedienţă.

”A zis ca cei care sustin PSD-ul sunt prosti si neinformati, dar noi il anuntam pe Iohannis ca suntem europeni adevarati”, sustinea la unul din mitinguri , vicleanul Culae Dragnea, muscandu-se de buze ca sa nu pufnesca in ras. In primul rand, minti ca de obicei,Livache si de acum inainte chiar te rugam sa aduci o dovada, inregistrata,  desenata sau cum o fi, pentru toate prostiile pe care le debitezi fara sa clipesti.

Hai, fa-o, cinstitule patriot! In ziua de azi toti amaratii au un telefon cu care ar putea sa-l filmeze pe Iohannis sau pe oricare dusman al tau si, ca sa te ajute sa ne demonstrezi ca nu mananci rahat asa cum respiri, sa ne arati cand a zis presedintele ce zici tu ca a zis. Legat de nivelul de evolutie al celor pe care ii aduci tu la mitinguri, sa ne ierte Dumnezeu, dar nu cred ca e unul care sa stie cum il cheama, de unde e de loc, cine e presedintele tarii si cine e strengarul cu mustata( adica tu) care spune niste cuvinte din care, ei , saracii nu inteleg nici prepozitiile.

Si ca sa vezi ca noi nu mancam rahat, uite filmuletul in care se vad razesii lui Stefan care au trait pana in zilele noastre, ca sa-i prostesti tu mai rau:

Comentarii