Poliţiştii salută decizia lui Carmen Dan de a demisiona: ”Drum bun şi cale bătută. Cu pulanul, de către colegii din Jandarmerie!”

Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) salută decizia ministrului Carmen Dan de a demisiona.

Carmen Dan voia să introducă mascaţii pe trotinetă, că nu mai puteau demnitarii PSD să doarmă cu atâtea razii prin vilele de protocol!

Demisie şoc! Carmen Dan şi-a luat viteză de la Interne, făcându-i din fund cu mâna Vioricăi Dăncilă!

”Îi urăm doamnei ex-ministru, acum, la ceas de grea cumpănă provocată de obligaţia de eliberare a apartamentului de protocol pe care îl ocupă, drum bun şi cale bătută cu pulanul, de către colegii din Jandarmerie. Îi dorim să găsească cât mai uşor drumul spre casă, fără antemergători şi fără să trebuiască să-şi bage degetele-n priză. Dea Dom,nul să-şi trăiască restul vieţii dintr-un salariu de poliţist angajat al Ministerului de Interne, ăla în care se plânge că a investit ea până mai avea un pic şi ne omora pe toţi cu pistoalele Carpaţi fabricaţie 1972”, se arată într-un comunicat neofocial al sindicatului, devenit viral pe reţelele de socializare alături de o fotografie lipsită de echivoc.

Comentarii