Demisie şoc! Carmen Dan şi-a luat viteză de la Interne, făcându-i din fund cu mâna Vioricăi Dăncilă!

Ministrul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, a anunţat că demisionează din funcţia de ministru de Interne, plecând cu nasul mai pe sus decât fruntea. 

Poliţiştii salută decizia lui Carmen Dan de a demisiona: ”Drum bun şi cale bătută. Cu pulanul, de către colegii din Jandarmerie!”

Carmen Dan voia să introducă mascaţii pe trotinetă, că nu mai puteau demnitarii PSD să doarmă cu atâtea razii prin vilele de protocol!

Tare-n comunicat, ex-secretara de la Videle exclude în baza propriei analize orice criteriu de neperformanţă, punând totul în spatele unei superioare înţelegeri a dinamicii politice şi persiflându-şi fosta şefă de cabinet: "E oecizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuţie şi referitoare la presiunea străzii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjează acum. Mă aştept să ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.”
 
”Nu sunt emoţionată decât în măsura în care am investit în acest minister şi sper să rămână în topul încrederii Ministerul de Interne. Plec cu fruntea din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot", a mai declarat Carmen Dan, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional PSD.
Comentarii