Olguţa, repetenta de la Cotroceni, l-a reclamat pe Iohannis la Consiliul pentru Combaterea Discriminării!

Olguţa Vasilescu a fost dată din nou cu boarfele în stradă, de la Cotroceni, după ce Iohannis a considerat-o incompetentă pentru preluarea funcţiei de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Şeful statului a considerat că insistenta propunere a lui Dragnea and Co nu corespunde din punctul de cedere al ”cerinţelor referitoare la pregătirea generală, pregătirea în specialitatea domeniului, experienţa în materie, instruirea şi aptitudinile pentru funcţia în domeniu, reputaţia neştirbită şi moralitatea”.

VIRAL! ADMINISTRAŢIA PREZIDENŢIALĂ A LANSAT CLIPUL OFICIAL CU RESPINGEREA OLGUŢEI VASILESCU

"Analizând activitatea persoanei propuse, astfel cum rezultă aceasta din documentaţia transmisă, constat că doamna Lia Olguţa Vasilescu nu are pregătirea de specialitate necesară în niciunul dintre domeniile care fac obiectul de activitate al ministerului pentru care este propusă. De asemenea, din aceeaşi documentaţie constat că doamna Lia Olguţa Vasilescu nu are experienţa în materie necesară promovării şi gestionării politicilor publice guvernamentale la nivel naţional în domeniul complex al dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Astfel, în calitate de primar, doamna Lia Olguţa Vasilescu nu a promovat şi nu a gestionat politici publice de nivel naţional, iar în calitate de parlamentar a desfăşurat activitate în comisii parlamentare care, prin obiectul de activitate, sunt direct legate fie de pregătirea sa profesională, respectiv domeniul culturii, artei şi mijloacelor de informare în masă, fie au legătură cu experienţa obţinută în calitate de ministru, respectiv domeniul muncii şi protecţiei sociale", a motivat Klaus Iohannis.

Olguţa, repetenta de la Cotroceni, l-a reclamat pe Iohannis la Consiliul pentru Combaterea Discriminării!

Olguţa, în America! A prins un post de şef - spălător de vase la Micul Dejun cu Rugăciune al lui Trump!

Furioasă după ce a picat şi ReRe-ul, fapt ce ar fi echivalat cu repetenţia pe vechiul sistem academic, Olguţa a organizat o conferinţă de presă ad-hoc la porţile Palatului Cotroceni, anunţând că, în primă instanţă, îl va reclama pe Klaus Iohannis la CNCD pentru discriminare.

”De când un om care nu ştie să facă nimic şi care nu este pregătit în niciun domeniu nu are voie să devină ministru în ţara lui? De ce o asemenea discriminare din partea domnului preşedinte?”, s-a întrebat retoric ex-ministra Muncii, declarând că următoarea instanţă căreia i se va adresa va fi Curtea Constituţională, în ipoteza în care nici decizia CCR nu ar fi una favorabilă fiind programate demersuri similare la Curtea de la Strasbourg, Tribunalul de la Haga şi chiar Tribunalul de la Nuremberg.

Comentarii