Medicamente! Grapini reacţionează şi acuză comisia de numărare a voturilor de favorizare a Laurei Codruţa Kovesi!

După ce s-a făcut de râs în faţa colegilor parlamentari europeni, arătând de ce, pe bună dreptate, politicienii români pot fi numiţi hoţi de vocaţie la orice oră, Maria Grapini a reacţionat virulent, în stilul său alambicat şi analfabet, pe pagina de facebook, acuzând nici mai mult nici mai puţin interesele meschine care ar fi determinat comisia de numărare a voturilor să favorizeze, prin numărare incorectă, candidata română la şefia Parcehtului European.
 
Ca orice român hoţ care ne face de ruşine, Grapini a fost eliminată din Comisia de numărare a voturilor pentru Kovesi! Vezi video şi foto!
 
 
”Conziderca colega Judith Sargentini a favorizato azi in mod evident pe candidata kovesi si voi cere comisiei explicati suplimentare mi se pare inadmisibil sa fiu acuzata de furt. Victima numaratoarei incorecte a voturilor de azi este candidatul francez, mult mai bine pregatiti” a declarat Maria Grapini pe pagina sa, postarea fiind însă ştearsă imediat după intervenţia colegilor, care au atenţionat-o asupra faptului că, potrivit regulamentului, poate fi sancţionată drastic pentru acuzaţii nesusţinute.
 

Comentarii