Politichia de mărgăritar

De Sfânta Marie, Viorica Dăncilă a petrecut cu foştii colegi de şcoală

Chiar daca putea sa mearga la grandiosul spectacol organizat la Constanta cu ocazia Zilei Marinei, premierul Romaniei a preferat sa petreaca alaturi de colegii sai de la ultima unitate de invatamant pe care a absolvit-o. Invocand ca ´’varsa´´ numai cand aude de  valurile marii, cu atat mai mult daca mai si vede corabii, a dat litoralul pe Videle si a mers la scoala generala de care o leaga multe amintiri si unde avea loc intalnirea de doi ani de la terminarea clasei a patra.

Cand a ajuns, petrecerea era in toi. Profitand ca nici macar singurul profesor pe care il aveau nu a venit la chermeza, copiii beau, fumau si se distrau ca niste oameni mari. Cei mai curajosi dintre cavaleri, care si scapasera la o tuica in plus, nu au ezitat sa o invite pe fosta lor colega la dans si sa o pipaie ca in vremurile bune, chiar daca Vio ( cum o alintau ei) era mai mare cu 45 de ani ca toti din clasa.

”M-am simtit escelent sa-mi revad scoala care am terminat-o in urma cu mai bine de doi ani. Colegii sunt neschimbati si m-au facut sa ma simt din nou copil mai ales ca nu au fost deloc stingheriti de inalta functie pe care o detin momentan. Absolut toti mi-au spus ca eu sunt un model pentru ei si mi-au promis ca vor incerca sa nu termine nici ei scoala pentru ca vor sa ajunga in posturi la fel de importante ca mine. Ceea ce orice om ii place si m-a emotionat nemaiintalnit!”, a declarat doamna premier, iesita la o tigara in spatele scolii.

Comentarii