Déjà fu'

VIDEO: Mitocanii cu şalupe din Deltă, mai tari decât cocalarii cu BMW-uri din Marea Neagră!

Nu se mai mira nimeni cand aude sau vede ce isi permit sa faca beizadelele de bani gata in tara unde Justitia ii imbie la mitocanii. Daca insa o simti pe propria piele, nu din povesti, atunci chiar ca-ti vine sa-l rogi frumos pe domnul Dragnea sa-i mai si certe pe colegii infractori nu doar sa-i ajute.

Zilele trecute, in Delta, s-a petrecut un incident de-a dreptul infiorator cu atat mai mult cu cat, spun localnici, asemenea manifestari au devenit un obicei al locului. Daniel Petrescu insotea un grup de ornitologi germani pe canalele Deltei. La un moment dat au fost depasiti cu viteza nepermis de mare de o salupa care era sa-i rastoarne. Pentru ca noile  legi iti permit sa te duci cu violenta si mistocareala pana aproape de crima, ´´vitejii´´ s-au intors si i-au aruncat ghidului un pahar in cap, taindu-i toata fata.

Gasca de hazlii conduceau o ambarcatiune de mare putere, sub influenta alcoolului si cu certitudinea ca ´´la banii lor se pisa pe totii saracii din tara asta de oi´´.

Valurile Marii Negre s-au umplut de BMW-urile cocalarilor iar in Delta Dunarii ghertoii fac drifturi cu salupele pana in piata mare din Tulcea.

Dragut, nu? Dar, daca ne gandim mai bine, este foarte normal ca, dupa dictatura statului paralel, care a neindreptatit milioane de oameni nevinoati, sa se mai distreze si bietii romani. Macar pana dispare marele patriot si justitiar Dragnea Culae Livu.

 

Comentarii