Mircea Badea, după ce a fost rupt pe genunchi în câteva secunde: ”Boss, jucăm trei din cinci?” - FOTO&VIDEO

Mircea Badea a fost făcut KO în doar câteva secunde în revanşa cu „motociclistul” Teodor Tedi Emi, într-un meci care a avut loc sâmbătă într-un mall bucureştean. 
 
Mircea, fă-te că boxezi!
 
După knock-out, sportivul a găsit timp să facă şi câteva flotări, înainte ca Mircea Badea să dea semne de revenire. După ce medicii şi arbitrii l-au readus în simţiri, martorii spun că Badea a refuzat să accepte rezultatul şi, pretextând faptul că o bătălie pierdută nu este echivalentă cu un război pierdut, i-a cerut lui Tedi ca titlul de cel mai şmecher şpagatist de pe sticlă să se decidă după încă trei confruntări: ”Boss, jucăm trei din cinci? Hai, tati, te face pe tine două trei cizme pe care o să ţi le înfig în bostan? Te dai sportiv, dar vii să câştigi cu perverse!”, a strigat Badea, acuzând faptul că, după lovitura decisivă pe care de fapt el i-a aplicat-o cu dantura-n genunchi motociclistului, medicii şi arbitrii l-au ţinut las pământ, înfigându-i injecţii în cur şi aplicându-i câte un pumn în cap la fiecare secundă numărată.
 
Mircea Badea pe făraş? Cum arată Sara, karatista sexy ce i-ar putea lua locul la Antena 3! - FOTO&VIDEO
 
„Să spui despre ăsta că e „motociclist”, când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizită are, e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că şofează un BMW.
Păi voi aţi văzut că nu am apucat să deschid gura? Păi dacă-l prindeam pe un croşeu de limbă, plus un uppercut de buză căzută, cum ştiu eu, între buci, nu mai mergea ăsta pe motor nici pe burtă. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. Când l-am văzut că vine cu genunchiul am zis să-l muşc de rotulă, dar au mişcat arbitriii ringul şi-am alunecat pe poleiul ăla de flegme. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe contul personal de Facebook după ce a fost făcut KO de Tedi Motociclistul.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii