Mircea, fă-te că boxezi!

Acesta ar fi fost sfatul maestrului Ion Caramitru dacă s-ar fi aflat , întâmplător, în Mall-ul din Berceni, unde meşterul Manole de la Antena 3 şi-a văzut încă o dată construcţia trupească dărâmată. 
 
Mircea Badea pe făraş? Cum arată Sara, karatista sexy ce i-ar putea lua locul la Antena 3! - FOTO&VIDEO
 
Mircea Badea, după ce a fost rupt pe genunchi în câteva secunde: ”Boss, jucăm trei din cinci?” - FOTO&VIDEO
 
Pe cine ar putea Mircea Badea să zidească astfel încât , tot ce clădeşte el în sala de forţă ani în şir, să nu se mai năruie în două secunde, ca şi când ar fi făcut din paie? Cine are răbdarea şi lipsa de pregătire necesară ca să-i urmărească prostiile debitate pe micul ecran i-ar scuza slaba prestaţie jurnalistică prin faptul că stă prea mult timp la antrenamente. Cine îl vede cât de neîndemanatic se mişcă la ora de sport i-ar scuza ţopăiala de circar pensionat pe caz de boală crezând că nu prea are timp să exerseze din cauza filmărilor.
 
Oricum, pentru papagalul clasei care, după ce şi-a luat şuturi în cur toată copilăria şi s-a apucat să tragă de fiare la 35 de ani, evoluţia lui Mircică – minte - mica este destul de bunicică. 
”Dar tati mi-a spus că el e cel mai bun din lume la bătaie”, plângea, după meciul de pomină, fiul său, nemaiştiind ce să creadă.
 
Şi nouă, puiule, ne spune tăticul tău tot felul de poveşti în fiecare seară, dar noi, oamenii mari, nu-l mai credem de mult. Ştim că mănâncă rahat la serviciul lui, ca să poţi mânca tu lăptic bun acasă.
 
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii