Marian Godină, reacţie ”de miliţian” în cazul fetei ucise la Caracal: ”De unde ştii tu că fata ţipa în casă şi poliţiştii erau la poartă?”

Devenit cunoscut, în România şi nu numai, datorită textelor cu haz de pe Facebook ce prezentau întâmplări din viaţa de poliţist rutier, Marian Godină a fost considerat multă vreme drept omul care, prin luările sale de poziţie, ar putea reuşi să schimbe imaginea breslei sale. 

Marian Godină, reacţie ”de miliţian” în cazul fetei ucise la Caracal: ”De unde ştii tu că fata ţipa în casă şi poliţiştii erau la poartă?”

 
Reacţie STS în cazul crimei de la Caracal: ”Ne era mai uşor dacă dădea un share location pe WhatsApp!”

Cine ne apără de legea care omoară oameni la Vatra Dornei şi Caracal?

Criticii l-au considerat, însă, a fi doar un slujbaş M.A.I mai ager la minte, care a sesizat şi a valorificat oportunităţile oferite de reţelele de socializare întru construirea unei imagini publice pe baza unei fără precedent campanii proprii de marketing.

Lăudat pentru criticile aduse în mod repetat guvernanţilor, în special în ultimii trei ani, Godină este de ieri ţintă a oprobiului public, după ce a pus la îndoială apatia poliţiştilor în cazul fetei ucise la Caracal, comentând ironic pe contul de facebook al influencerului Corina Băcanu Călăraşu.

”Eu, dincolo de proceduri şi lege şi bla bla, mă întreb un singur lucru: cum au suportat poliţiştii urletele fetei? Cum, bă? Cum să auzi strigătele disperate de ajutor şi să stai ca vita proastă în faţa porţii? Cum să auzi un copil sfâşâindu-ţi timpanele şi să stai?”, a postat pe contul său Corina Băcanu Călăraşu, dialogul care a urmat ciobindu-i lui Marian Godină aura de poliţist model:

Marian Godină: ”Dar cam de unde ştii tu că fata ţipa în casă şi poliţiştii erau la poartă? Ai văzut la televizor sau ai citit pe internet?”

Corina Băcanu Călăraşu: ”Marian Godină, tu esti la fel de incompetent ca tagma din care faci parte. Iar faza asta cu “ai citit pe internet” e genul ăla de adunare de cuvinte din colţul gurii, pe care doar pesediştii o mai au: internetul care ne-a stricat tineretul. Voi, miliţienii, şi taximetriştii, sunteti la fel: cu tupeu dar fara substanta. Nu mai bine pui niste poze şi cu acest criminal pişăţel?”

Marian Godină: ”Corina Băcanu Călăraşu, am întrebat serios. De unde ştii că poliţiştii erau la poartă în timp ce fata ţipa?”

Corina Băcanu Călăraşu: ”Marian Godină, din gura martorilor. Oamenii care au şi sunat la poliţie sa reclame că din casa respectiva se auzeau urlete. Acesti indivizi au fost gasiti de televiziuni si li s-au luat interviuri. Inclusiv unchiul fetei, un jurnalist, declara ca politia era in fata casei cand fata era ucisa. Tot de la martori a aflat.”

Marian Godină: ”Corina Băcanu Călăraşu, unde văd şi eu un interviu d-asta?”

Corina Băcanu Călăraşu: ”Marian Godina, deschide televizorul. Dar inainte ia o gura de apă rece, să îţi mai treacă impresia asta despre tine că eşti foarte deştept. Tu eşti doar un biet miliţian care şi-a depăşit puţin condiţia. Din câte de vede, fooooarte puţin. La sfârşitul zilei tot miliţian eşti.”

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii