FERMA: Acuzaţiile şocante ale Brigittei Sfăt ar putea închide ProTV!

Strambele si acuzatiile dintre oamenii ce activeaza in aceeasi meserie sunt vechi de cand lumea. Fie ca e vorba de frizeri, soprane, zugravi, avocati sau medici, mancatoriile au existat si vor exista cat timp nu suntem toti la fel de frumosi, destepti si competenti.

Cum arăta Brigitte Sfăt înaintea zecilor de operaţii de înfrumuseţare şi cum arată acum!

Si totusi, atacuri si intepaturi ca intre vedetele fabricate, in ultimele decenii, pe banda rulanta, nu s-au pomenit de cand omul era maimuta. Ca mai toate, asa-zis, realityshow-uri difuzate pe posturile tv, si emisiunea Ferma de la ProTv a folosit reteta clasica: botox si silicon cat cuprinde si minte ioc.

Asa cum ne-a obisnuit, delicata si neprihanita Brigitte Sfat, ajunsa celebra dupa ce a facut parnaie si apoi casa comuna cu Ilie Nastase, a declansat si aici un scandal monstru. Reeducata complet in perioada de detentie, Brigitte i-a sarit la beregati colegei de emisiune, Claudia Pavel-Cream, reprosandu-i ca a fost amanta primului ei sot.

Ca la orice circarie cu iz de mahala, audienta a sarit in aer insa dupa ce a urlat si la moderatoarea Mihaela Radulescu ca i l-a facut pe Tiriac de a trebuit ca ea sa se multumeasca doar cu ´´saracu’ Ilie´´, conducerea Pro-ului a fost obligata sa ia masuri de urgenta.

Au mutat-o imediat pe sexoasa beligeranta in grajd cu vacile. ”Pentru ca acolo nu se supara nimeni daca ai un asemenea comportament. Si ele au aceleasi apucaturi ca si tine”, i s-a explicat .

 

Comentarii