Cum arăta Brigitte Sfăt înaintea zecilor de operaţii de înfrumuseţare şi cum arată acum!

Brigitte a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce s-a casatorit cu cel mai mare tenismen pe care l-a avut vreodata Romania, Ilie Nastase. Dupa ce au divortat, ea a ramas in atentia presei, fiindca imaginea ei de icoana umflata de ploaie si circul pe care-l face in orice secunda a vietii, cica ar produce audienta.

FERMA: Acuzaţiile şocante ale Brigittei Sfăt ar putea închide ProTV!

Acum poate fi vazuta in emisiunea tv ´´Ferma´´ unde se evidentiaza cu mahalagisme greu de suportat si imaginat. Si daca e intrebata ´´cat e ceasul´´, ea urla de parca ar fi luat foc grajdul gospodariei. Fiind considerata vedeta, Brigitte da si interviuri. Intr-una din interventiile avute a povestit ca e o impatimita a operatiilor estetice si ca a mers la cutit inca de la varsta de 19 ani. Numai pentru cioplirea asa numitei figuri, a scos din buzunar peste 30 000 euro. Urmariti-o atenti cand apare pe micul ecran si comparati imaginea cu cea avuta inainte de interventii.

Nu stim dupa criteriile estetice ale carui trib din jungla amazoniana s-a ghidat in alegerea modelului insa concluzia la care am ajuns noi este ca, tinand cont de standardele de antropologie din Europa, Brigitte si-a facut operatiile de infrumusetare ca sa devina mult mai nasoala.
 

Comentarii