Veste minunată pentru români: Premierului Dăncila i s-ar putea interzice deplasările externe!

”Vizita de lucru” din Israel, care nu era trecuta in agenda oficiala a premierului Dancila, a fost catalogata de Victor Ponta drept ”o rusine fara margini, o aberatie fara egal”. Ex-premierul Viorel propune ca CSAT si Parlamentul sa-i intezica Vioricai toate deplasarile externe, pentru ca ne face de ras pe tot globul.
 
Aflata la  o taiere de mot in localitatea teleormaneana Plosca, Dancila nu s-a aratat deloc deranjata la auzul acestei propuneri.
”Mie oricum imi place mai mult in Romania ca inteleg ce vorbeste oamenii in jurul meu. As fi fost suparata daca imi interziceau sa mai ies din Videle, ca m-am obijnuit nemaipomenit de escelent sa-mi fac shoppingurile la Lidalu´ din Bucuresti. Adica imi place si in alte magazine da´ la Lidal cunosc pe de rost cum sunt puse rafturile cu cumparaturi si imi e foarte usor sa gasesc ce am nevoie. Spre exemplu, cravate pentru fi-miu. Si doi, nu-mi placea ca Liviu nu ma lasa merg in strainatate cu Maxi-taxi, ma obliga sa iau avionu´ care cand se dezlipeste de Pamant mie imi vine sa vars”, a ripostat Viorica, cu zambetul sau inteligent pe buze.
 

Comentarii