tetelejurnal

Velicu şi simbolurile comuniste

 Aici Velicu, Bucuresti, Romania, a fost ora exactă. Ca animal nepolitic ce sunt, ma enerveaza tare de tot campaniile erectorale. Iar a aparut corturi la noi in cartier. Se vede urat din punct de vedere inestetic. De mesaje nu mai zic. Oamenii din tara asta e din ce in ce mai prosti, politicienii si mai si. Pana acum nu mi-a ramas in cap nicio idee politica de pe corturile alea.

Ba, nene, niciuna. „Gigel face treaba”, de exemplu, „si vrea sa fie europarlamentar”. Simplu, ca la labradori. Astia are numai cacat in cap. De fapt, mi-a ramas in minte un gand de asta politic de-a lu USR. Auzi la ei, cica sa se faca parnaie pentru promovarea ideilor si semnelor comuniste. Pe modelul nazismului. Ca comunismul a fost la fel de rau, zice ei. A fost atat de rau, ca daca scuturi acum tara, sare idei marxiste din trei sferturi din populatie. Bai, USR, tu te-ai tâmpit? Ai uitat unde faci politica si cu ce marfa lucrezi? E inca plin de comunisti batarni sau tineri ca mine in toate institutiile si partidele. Ce vreti, sa ne bagati in parnaie pe toti? Ba, nebunilor, terminati cu prostiile astea, ca se supara Putin si vine peste noi cum a venit in Crimeea. Ce nu va convine?

Cum a venit astia de la USR cu interzicerea la comunism, cum a sarit tot Facebookul la gâtul lor pe bună dreptate. Si le multumesc la toti care mă sustine, care eu am spus dintotdeauna ca timpuri mai bune pentru baut, futut si furat piese din fabrică nu a existat niciodata ca pe vremea ceauşismului. 5 ani cat am fost paznic la “Muncă si precizie” am furat piese de frigider si masina de spalat pentru tot cartierul. Deci, USR, lasa prostiile si treceti la muncă nu la teorie, ca de teorie este satui oamenii. Mai bine punem noi romanii mâna si muncim, ca de la atata scandal intre noi, ramanem cu scula in mana. S-a facut tarziu si trebuie sa ma duc sa păzesc sanatatea oamenilor, la farmacie.

Noi, oamenii muncii, n-avem timp de interzis simboluri si idei care a aratat că comunismul este societatea socialista cea mai multilateral dezvoltata. Dar ce stie niste fraieri? E lume amarata la cozi la medicamente, aurolaci in sevraj, batrani care vrea erectii, probleme adevarate, nu ca verzi pe pereti cu interzicerea comunismului. Hai, la munca toata lumea, capitalistilor destepti, ca la noi munca ne lipseste cel mai mult nu gandurile. Hai noroc la toata clasa muncitoare si hai sictir Tetelu, oriunde te-ai afla.

Comentarii