tetelejurnal

Velicu şi protestele magistraţilor

Velicu: Aici Velicu, Romania, ora exacta. Am un anunt important pentru toti cetatenii care vrea sa faca ceva si nu e lasati de statul paralel si de alti bagabonti. Intre 2 si 8 martie, DIICOT functioneaza decat patru ore pe zi. Ramane 20 de ore pentru noi, cum ar veni. Protestul asta al magistrantilor, procurori, judecatori, ce-or mai fi ei pe-acolo, are si parti bune. E singurile parti bune la justitia asta şmechera. Care eu de cand zic ca e discriminare la justitia romana.

Cati saraci ati vazut la televizor ca e luati de DNA si DIICOT? In atatia ani, n-a facut si ei un departament acolo, cu intrare speciala macar, unde sa scrie „DNA-ul saracilor”. Sa stea si acolo televiziunile si ziaristii la poarta. Un cacat. E DNA decat pentru bogati si justitie decat pentru barosani. Si-acuma tot e nonmultumiti si stă pe scari sa protesteze la OUG-ul lui Tudorel. Ba, dar nu va e rusine? Luati o gramada de bani, ca v-a tot marit astia salariile, si mai faceti si galagie? Alo, magistratii, stati jos, ca e bine-asa. Banu vine, timpul trece, pensia e mai mare decat biserica. Si ăstia nu iese la pensie la 80 de ani. Iese la 40, cand altii abia se apuca de munca pe salariul minim.

Asa ca mai lasati-ma cu vrajelile astea cu nemultumiri si puneti mana sa va vedeti de treaba voastra. Oricum prindeti decat hotii care vreti voi, nu aia care merita. Il am pe vecinul Sandu, instalator, uite. Fura de sparge. Mi-a luat masina de spalat din casa, cand l-am chemat la mine sa-mi repare para de la dus. Si nu face parnaie. Se chinuie in civilie, munceste, plateste intretinere, taxe. E incorect. Magistratii astia suparati sa vina sa lucreze o zi in locul meu la farmacie, sa vada cum scoatem noi zilnic oameni din mormant. Cum veghem noi la ei, sa aiba cine sa voteze la urmatoarele alegeri.

Ca va spun eu. Daca n-am fi noi, farmacistii, n-ar mai avea cine sa voteze in tara asta. Ca batranii e baza si motorul la democratia romaneasca. Si ma duc eu in fata la parcheturile astea si tribunalurile astea si o sa arunc pe ele cu sirop de tuse expirat. Care noua ni le da gratis cand expira. Deci am material de protest si de facut panarama gârlă. Si inca ceva, ca vad ca n-ati inteles. Ba, tara asta nu de judecatori si de procurori are nevoie. Are nevoie de paznici destoinici ca mine, ca sa nu se mai fure. In patru ani, de cand veghez la farmacia Satena, nu a disparut nici o folie de Albocalmin. Ba, una macar. Deci treaba se faca daca se vrea, lasati vrajeala. Hai, ca tre sa intru in tura, va las. Salut la toti prietenii si hai sictir la toti dusmanii in frunte cu Tetelu.

Salut la toti si ne vedem data viitoare. Cu drag, Velicu.
 

Comentarii
Vezi și