tetelejurnal

Velicu #rezist

Velicu vă salută din nou din apartamentul lui aflat încă în renovare, la emisiunea V de la Velicu. Când m-am sculat azi dimineaţă, mă durea capul de la berea expirată care mi-a dat-o Tetelu s-o beau. Când ii trage la masea, Tetelu face revolutie pe facebook si ma imbata pe mine. Un nebun.

Aseara a ieşit iarasi pe strada cu o mână de oameni din ăştia de la multifuncţionale şi ONG-uri, să protesteze ei în Piaţa Victoriei că cică nu avem stat de drept şi ne conduce bandiţii. Băi, Tetelule, mă laşi? Puneţi doamna ministru Carmen tunurile de apă pe nebun! Poate-l mai răcoriţi, că s-a-ncălzit de la drogurile lui Soros care le trage pe nas! Păi dacă securiştii în frunte cu Kovesi si generalul ăla Clodea s-a apucat să ne facă ei dosare la toţi, ca pe vremea lui Ceaşcă, ce vrei tu, băi Tetelule? Să stăm aşa, cu picioarele încrucişate?

Să zicem mersi că ne-o trage pe la spate securiştii?! Legea-i lege, băi nene, a zis si la Romania TVR! Am vazut eu. Ministrul Tudorel Toader – respect, dom' profesor!, foarte bine faceţi că le-o daţi peste bot la aceşti hotzi de la statul paralel in frunte cu Iohannis, care nu mai poate ei de grija corupţilor din România. Hai sictir! Si am mai auzit una. Cica Laura Codruta Kovesi vrea sa fie sefa la toti procurorii din Europa. Mult succes si cale batuta. Bai papagalilor care sunteti de la UE, va bagati mortu in casa. Eu v-am zis. Treaba voastra. Deci ciocu' mic băieţii de la #rezist, că adevărul este ăsta care vi-l spune Velicu. Mă bucur că vă atacaţi între voi, anarhistii. L-aţi pus la zid pe Cioloş că şi-a făcut partid cu băieţii de la Ochiul şi Timpanul.

Eu aş zice să vă vedeţi de treaba, să vă strângeţi de gâţi unul pe altul şi să lăsaţi guvernul Dăncilă să mărească pensiile speciale la muncitori si ţăranii care n-are serviciu şi salariile bodiguarzilor ca mine. Ştiu, vă ofticaţi că guvernul ăsta este cel mai bun si profesionist din ultimii 30 de ani. Daţi-vă cu tesla-n coaie, băi Tetelu şi prietenii tai. Doamna Viorica este o doamnă adevărată, m-aş arunca oricând în balta cu noroi dinaintea ei, să nu se murdărească pe pantofi cand trece strada. Sărumâna doamnă şi nu-i ascultaţi pe anarhici ca astia nu stiu pe ce lume sunt. Hai, la revedere la toti oamenii care vrea bine vă pupă Velicu din frumosul lui apartament si va doreste multa minte la cap. Ne vedem data viitoare.

 

Comentarii