tetelejurnal

Velicu, precizări în cazul lui Liviu Dragnea. Cât de grav este?

Aici Velicu, Romania, ora exacta. O sa continui ce am spus data trecuta despre hernia de disc. Ca cadru sanitar, il cred pe Liviu Dragnea. Umbla vorba ca s-a dat lovit ca sa nu vina la tribunal, ca e smecherie de-a lui. Nu-i adevarat. Dragnea asta e chiar bolnav de hernie. Credeti ca e usor pentru el? Nu, taticule. Si nu ma refer aici la politica. Ca la politica nu cari saci cu carca. Stai toata ziua cu curu pe scaun, in masina sau la birou, si mananci cacat.

La Dragnea e greu seara, cand ajunge acasa. Aia mica, Irina, trebuie si ea bagata in seama, ca are hormoni. Si nea Dragnea tre sa dea in ea ca surdu-n toba. Nu cred eu ca sta aia langa el doar pentru putere. Ca si-asa n-o are Dragnea, dupa cum el cu gura lui a zis. PSD-ul conduce, dar nu e la putere. Si nici pentru bani, ca nici bogat n-a zis ca e. Deci tre sa munceasca la ea ca un salahor noaptea, altfel aia pleaca.

Si uite-asa, la omul batran, ca nu mai e nici el tanar, apar accidentarile. Cum se zice in termeni medicali, Dragnea are cu coloana. Ca la sex peste 50 de ani te fortezi mult la sale. De fapt îl faci mai mult din coloana decat din penis. Asa imi amintesc eu de cand eram activist sexual. Deci, nu mai spuneti voi minciuni. Omul e grav bolnav si trebuie inteles.

Hernia de disc e un fel de boala aparuta pe fond psihic, care omul respectiv trebuie sa depuna efort fizic. Daca vreti parerea mea si mai sincera, eu cred ca Dragnea are si cu ficatul. Pastilele alea se depune la pateu, te roade la ficat. Nu-mi spuneti ca nu ia pastille de Viagra inainte sa se bage in pijama, ca ma ustura ochii de cate cazuri de astea am vazut la viata mea in farmacie.

Cei mai multi barbati trecuti de 50 de ani care calca pragul la noi la intreprindere vine pentru pastile pentru erectie. Ce ma deranjeaza pe mine la Liviu Dragnea e ca nu s-a internat la un spital de stat. Aici nu inteleg deloc, pentru ca privatii e rai, din ce-l aud pe la televizor. Sper ca am lamurit-o si ca ati inteles care-i treaba. Nu-mi face placere sa dau diagnosticuri, dar m-am simtit dator fata de tara sa fac aceste precizari. Pana data viitoare, va doresc sanatate multa si nu uitati sa consumati in fiecare zi minimum doi litri de vin, pentru o viata sexuala sanatoasa fara probleme cu spatele. Va respect pe toti prietenii mei si jos Tetelu, bineinteles.

 

Comentarii