Ţigănie administrativă! Consiliera Vioricăi Dăncila vrea să-şi înmormânteze tăticul bulibaşă în Cimitirul Eroilor!

Un scandal de proportii a aparut odata cu hotararea Consiliului Local din Gilau care intrezice familiei Varga sa-si inmormanteze bulibasa in Cimitirul Eroilor, alaturi de soldatii necunoscuti.
 
Toata aceasta bulibaseala se petrece exclusiv datorita faptului ca fetita lu´ regele comunal este consilierul duamnei Dancila pe problemele romilor. Acu’fiecare din noi il vedem pe tatutu´ nostru,   care ne-a crescut mari, erou de
legenda si viteaz far´ de pereche, dar daca toti ceilalti iti spun ca nu e asa, du-te, mo, acasa, si culca-te!
 
”Bunicul meu si-a pierdut un picior in razboi. Pai, neica Varga ce-a pierdut? Poate doua kile de aur  pe care si le-a recuperat dupa revolutie”, se intreaba domnul Ruxan Rosca, administratorul Primariei Gilau.
 
Dom’ne, n-o fi stat prea-maritul defunct pe cal si cu palosul in mana ca regele Angliei, dar daca s-a batut , la viata lui, cu 5 - 6 militieni, se cheama ca a fost un fel de erou. Deci, n-ar fi deloc exagerat, daca i-ati da un hectar - doua, pe camp, nu in Cimitirul Eroilor, ca sa-i ridice familia o piramida misto. Ca, de! A fost si el cineva: taticu´ lu´ fetita lu´ Viorica.
 
P.S: Premierul Romaniei a trimis la catafalcul defunctului o coroana pe care scria citet: ”Reghete etrne!”.
 

Comentarii
Vezi și