Teleshopping bisericesc de la Patriarhie pentru tot românul!

Pentru ca  prea-credinciosul sponsor al BOR,Gabriela Firea, trece prin momente mai putin placute, Preafericitul Daniel s-a hotarat sa aplice si alte metode de a strange fonduri. A infiintat TeleshoppingBOR, firma prin care biserica comercializeaza diverse produse necesare si apreciate de credinciosii sai.

Cu ocazia sfintelor sarbatori de iarna vom putea achizitiona la preturi de-a dreptul imbatabile: muschi de porc din pulpa de pasare, piftii fara carne si, cireasa de pe tort, instalatia de lumanari. Magazinul BOR spera sa dea lovitura cu lumanarile minune ce se aprind singure, avand aceesi schema tehnica cu cele originale de la Ierusalim. Legate in manunchiuri de 33 bucati ( ca cele originale), instalatiile de lumanari pot fi gasite la seturi de 100, 200 sau 1000 de bucati. Ca sa le aprinzi, in noaptea magica a Craciunului sau in oricare alta perioada a anului, este suficient sa strigi ”Veniti de luati lumina!”. Ca prin minune, casa sau curtea ti se va transforma instantaneu intr-o feerie de poveste, fara sa mai consumi nici un kwh si facand astfel o economie incredibila la factura de energie electrica.

Practic,folosind aceste lumanari ce se aprind singure, ENEL-ul va intra in faliment. Telespectatorii care vor suna in primele cinci minute de la difuzarea clipului publicitar, in care apare chef Horia Varlan, vor primi ABSOLUT GRATUIT, pe langa setul minune de lumanari, si o cutie cu 10 bete de chibrituri. 

Comentarii