”Te pup pe portofel!”: PSD vrea să vândă ”Poarta Sărutului” ca să returneze banii strânşi pentru ”Cuminţenia Pământului”!

Campania facuta de guvernul Ciolos pentru stragere de fonduri in vederea cumpararii operei brancusiene ”Cumintenia pamantului” a fost un esec total. Promisiunea PSD-ului care se lauda in campania electorala ca va inapoia si ultimul leut donatorilor, nu o incadram la esecuri dar o putem numi teapa in toata regula.

Dupa ce au dat doi lei la pensionari, trei la salariati si milioane de euro la pensionarii speciali si bugetarii fruntasi in frecangeala, alesii au constatat ca nu le-a mai ramas nici macar ceva maruntis pentru fraierii iubitori de frumos.

O varianta era sa-i despagubeasca pe bietii patrioti in natura insa niciunul nu a vrut ca, in schimbul banilor dati pentru arta, sa primeasca mere ionatane, ciorapei pentru sugari sau cuie de tabla.

O ultima si geniala idee pentru strangerea banilor necesari, semnata chiar de Vasilica, este vanzarea unei alte lucrari semnate tot de Brancusi, ”Poarta sarutului”,  in cadrul campaniei sugestiv intitulate ”Te pup pe portofel!”

Comentarii