Tăriceanu, ”Inimă zburdalnică”, are o relaţie secretă şi la Budapesta!

Despre Presedintele Senatului s-au spus multe si la fel de multe nu s-au spus. A avut diverse afaceri, a fost implicat in scandaluri de coruptie, a tinut nu se mai stie cate neveste etc.
 
Dupa ce a afirmat ca nu vede niciun pericol in infiintarea Aliantei Vestului, voci nationaliste au sarit ca arse, atacandu-l cu dezvaluiri extrem de grave.
 
Pentru ca l-a surprins personal pe Tariceanu, deghizat in pescar pe malul Lacului Balaton, in sofer la volanul masinii sau jucand rolul unui sot model la bratul nevestei, prin magazinele din Budapesta, Alexandru Cumpanasu, presedinte CNMR, s-a hotarat sa rupa tacerea.´´Deoarece e agent secret, pe Tariceanu il sperie doar puscaria.Nu-l sperie miscarile secesioniste, separatiste, tip Alianta Vestului,pentru ca domnia sa e principalul agent de influenta al Budapestei la Bucuresti´´, a declarat domnul Cumpanasu, tremurand de patriotism.
 
Ca argument suprem al afirmatiilor sale, Cumpanasu a amintit ca Tariceanu, spionul anti-roman, agentul zero-zero-barat, nu a purtat niciodata tricolorul. Are mare dreptate, seful CNMR, insa trebuie sa fie si el mai ingaduitor: nici marile case de moda de unde se imbraca fantele din fruntea Senatului, nu au scos costume in rosu, galben si albastru.
 

Comentarii