Tăriceanu, în campanie la RTV: ”Vom lansa Programul Guvernamental Prima Soţie!”

Călin Popescu Tăriceanu a furat startul după aluziva nominalizare a sa, din partea Coaliţiei PSD – ALDE, la prezidenţialele din 2019. Invitat astăzi, începând cu ora 19, la România TV, Tăriceanu a acaparat discuţia, lăudând prezentatorii, telespectatorii, colegii de partid, partenerii de guvernare şi partenerele de viaţă, de cele din urmă legându-se şi prima ofertă electorală lansată în perspectiva campaniei din 2019: Programul Guvernamental Prima Soţie.
“Mă consider un privilegiat al sorţii, a declarat Tăriceanu,  de câte ori mi-am dorit o soţie mi-am asigurat-o cu acte şi fără prea multe negocieri. De asemenea, sunt şi un om ocrotit de Dumnezeu. Altfel, la câte am făcut eu, unii ar fi ajuns soţiile altora la loc răcoros şi lipsit de verdeaţă, fără să-şi dorească deloc şi chiar dacă doar pentru perioade determinate, funcţie de încadrarea penală. În fine, să revin… Zilele trecute m-a oprit un tânăr pe stradă şi m-a întrebat la care Mega am prins oferta de neveste, că prea bine arată a mea, prea fresh şi prea atrăgătoare după atâţia ani de folosinţă, şi-ar vrea şi el una dar nu ştie cum să procedeze. Atunci mi-a venit ideea de a înfiinţa un program de educare şi ajutor a tinerilor care nu sunt prinşi într-o căsnicie, dar îşi doresc asta”.
Programul va presupune participarea la o serie de expuneri susţinute de experţi ai domeniului precum Bogdan Olteanu,  Liviu Dragnea, Adrian Cioroianu, Relu Fenechiu, Sebastian Vlădescu, Cristi Boureanu, Mihail Bălăşescu, Petre Roman şi alţii, aceştia urmând să conferenţieze în cadrul unor grupuri peţitorale organizate, momente în care tinerii vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite.
“Programul Prima Soţie este foarte important pentru tinerii necăsătoriţi, tocmai din perspectiva faptului că, urmându-l, aceştia vor învăţa că doar prima oară e mai greu să convingi o femeie să se însoare cu tine, apoi totul vine de la sine. La a doua rezolvi şi dacă dai cu banul, două din trei sau trei din cinci tot o să iasă. La a treia soţie e deja chestie de business, că-ţi fac ăştia abonament la Starea Civilă şi pe a patra o iei redusă cu 50%”, a adăugat Tăriceanu.
 

Comentarii
Vezi și