S-a aflat secretul succesului în afaceri al lui Ion Ţiriac: "Un idiot, incult şi agramat, dar foarte lacom"

Dupa ce Darius Valcov a dezvaluit ca Ion Tiriac a colaborat cu Guvernul la zamislirea noilor masuri economice, brockerul fugar Cristian Sima  il desfiinteaza pe primul miliardar al Romaniei.

´´Idiotul asta, dupa ce a furat cu Nastase, vrea sa fure si cu Dragnea si da sfaturi economice.Habar n-are de economie, e si incult si agramat dar e cel mai lacom om pe care l-am intalnit personal´´, a afirmat Sima.

Acum, o fi el fugar, brockerul cel rau de gura, dar prost, incult si idiot n-a parut niciodata, fiind, de altfel, un matematician de elita.

Pe nea Ion, intr-adevar, nu ni l-am putea imagina prins in discutii super-sofisticate cu Viorica, daca n-ar fi chinuiti de aceeasi bruma de cultura. La fel si cu geniul economiei inter-planetare de pe malul Oltului, Darius Valcov, fin colectionar de arta ciordita si expusa cu mult bun gust in cimitirul din Slatina. De Livache ce sa mai vorbim? Este exact pe gustul afaceristului mondial. Daca pusca impreuna 1000 de mistreti la Belina, restul e doar chestie de hartogarie, se semneaza orice, numai sa aduca multe lovele.

Voi ce credeti? E adevarat ce a spus fugarul?
 

Comentarii