S-a aflat: Băsescu are un iubit cu care face pizza

Dupa ce a scapat de Sida, Elena Basescu se bucura de fiecare moment al vietii. In ultimul timp, mai ales dupa retragerea lu´ taticu´ de la Cotroceni, mezina familiei ex-prezidentiale, pare ca e tot mai atrasa de un stil de viata obisnuit, fara fite, reflectoare si ciocoisme de cocalari parveniti.

Posetele scumpe cumparate la brat cu pretena Nutica si sampaniile sparte prin cluburi sunt usor, usor trecute in plan secund. Astazi, Elena se ocupa, ca orice gospodina responsabila, de cresterea celor 3 copii, spala, calca, pune muraturi,f ace tuica pentru bunelu´, merge la sala de forta si apoi la sala de mese a pizzeriei unde, alaturi de iubitul ei, dezvolta afacerea familiei.

Toaca ceapa, intinde masline si gusta din tot ce ajunge in tava pentru a nu-si dezamagi noul electorat. In sfarsit, buzele-i tunate in perioada cand, ca politician, ii trebuia gura mare, isi gasesc, la bucataria localului, o noua intrebuintare practica: sunt folosite drept ventuza pentru scoaterea pizzelor fierbinti din cuptor.

 

Comentarii
Vezi și