Romica Ţociu implicat într-un grav dosar de trafic cu arme şi muniţie!

Zilele astea, tot crestinul isi sacrifica porcul pentru a se putea bucura in tihna si belsug de magia sarbatorilor de iarna.

Romica Tociu este printre putinii romani carora, din varii motive, le-a disparut zambetul de pe buze. Indragitul umorist a avut un necaz atat de mare incat chiar si el, fire extrem de vesela, a clacat. Intru-cat, pe plan local, nu a reusit sub nicio forma sa-si taie porcul, crescut tot anul numai cu bunatati libaneze din reteaua Penny, artistul a fost nevoit sa-si transporte grohaitorul de la Craiova pana la Arad, unde auzise ca este un meserias  care rezolva orice problema.

Dupa o calatorie de 18 ore in care porcul i-a mancat toata bancheta superbului sau Mertzan, Romica s-a trezit implicat intr-un scandal deosebit de grav. La cateva minute dupa ce intrase in curtea celui care trebuia sa-i sacrifice godacul, Politia Arad a dat buzna si i-a imobilizat pe amandoi.

Porcul a fost confiscat iar domnul Tociu arestat pentru 22 de ore( a primit o dispensa pentru ca este vedeta) ocazie cu care a aflat ca tanarul pe care el il contactase, era urmarit demult pentru nerespectarea regimului armelor si munitiei.

In casa ucigasului profesionist de porci  au fost gasite 69 de sabii si cutite tip baioneta,un  revolver, o arma de tir si doua buzunare de cartuse.

Comentarii