Premieră în Capitală! Firea inaugurează mâine prima pârtie de schi pentru bucureşteni - pârtia Glina!

Vremea de afară e numai bună pentru pasionaţii sporturilor de iarnă şi, cum staţiunile montane sunt deja pline de turişti iar infrastructura rutieră nu permite deplasări rapide din Capitală, primarul general s-a gândit să le ofere o surpriză plăcută bucureştenilor în prag de Sărbători.
 
Gabriela Firea va tăia, mâine, panglica primei pârtii de schi a Bucureştiului, în cadrul unui eveniment fără precedent. Pârtia de la Glina, amenajată pe versanţii munţilor de gunoaie din localitatea învecinată cu Capitala, are o lungime de peste 4000 de metri şi un nivel de dificultate uşor spre mediu.
 
Celor interesaţi de o aventură pe cinste pe serpentinele din Glina, Primăria Generală le oferă şi tarife fără concurenţă:
- tarif ski pass: 50 lei/zi
- tarif închirieri: echipament complet de ski: 20 de lei, echipament complet de snowboard: 30 lei, săniuţe: 5 lei.
 
La nivel de infrastructură, transportul va fi deservit cu autobuze Otokar fără instalaţie de încălzire, astfel încât amatorii să se poată obişnui cu temperaturile scăzute până la intrarea pe pistă, în program non stop, 24 de ore din 24, pârtia beneficiind şi de instalaţie de nocturnă improvizată de farurile camioanelor de gunoi ce descarcă permanent deşeuri menajere în vecinătatea domeniului de agrement.

Comentarii