Olguţa i-ar da şi piept lui Iohannis pentru un post de ministru: "Se comportă ca un copil, pe cuvânt"

Intr-un interviu acordat postului de televiziune care dovedeste respect tuturor infractorilor si le da dreptate in tot ceea ce spun, Olguta Vasilescu si-a aratat din nou tristetea ca inca n-a prins un job baban de ministru.

´´Nu pot sa gasesc nicio explicatie logica, Iohannis se comporta ca un copil care spune <stiu ca e jucaria ta, dar imi place mie si o iau ca sa ma joc cu ea>´´, isi explica ea stiintific situatia, ca in melodia ´´Uite, mama, trei oltence, numai in talente merge´´.

Deci Olguta e convinsa ca orice minister este jucaria ei de acasa, ca i se cuvine de parca i-ar fi cumparat-o mamica-sa din salariul cel mult marit. Asemenea tupeu intalnesti doar la impostorii cu doctorat in nesimtire si minciuna!

Pentru postul de ministru al transporturilor ea se recomanda cu experienta de la ministerul muncii unde s-a recomandat cu experienta de primar al Craiovei. Toate bune si aparent frumoase pana aici. Dar, Olguto, fato, in functia de primar ce te-a recomandat in afara de gura mare si obraznicia imensa? Proiectasei calea ferata Salva-Viseu, pusesei in functiune Portile de Fier, construisei Tranfagarasanul? Dupa mintea ta, cu un CV ca al tau, ai putea aplica, la fel de bine, si pentru un post de programator-antropolog la NASA sau dirijor la Opera din Viena. Ia incearca, competenta si experimentata mamii! Dar daca ti-o dau si aia peste bot, ce-o sa mai zici? Ca-s ca niste copii care iti vor jucariile, nu?

Comentarii