Nicolicea la IML! Îşi scoate certificat medico - legal pentru agresiunile suferite din partea protestatarului care l-a scuipat! - VIDEO

Deputatul Eugen Nicolicea a fost scuipat si injurat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, de un portestatar care l-a acuzat ca - din pozitia sa de parlamentar - da legi pentru a-i elibera din inchisori pe talhari si pe violatori. Deşi imaginile filmate de protestatarul înfuriat nu au arătat niciun contact între parlamentar şi personajul care l-a contestat vehement, Nicolicea s-a prezentat azi la Institutul de Medicină Legală şi, pretextând faptul că a fost izbit repetat de nenumărate flegme contondente, în acelaşi timp înjurăturile adresate stradal producându-i, prin ascuţimea lor, escoriaţii şi plăgi a căror îngrijire necesită mai multe zile de internare, a solicitat pe un ton imperativ eliberarea unui certificat medico - legal.

Chiar dacă nu a dat curs cererii deputatului Nicolicea, personalul medical de la IML şi-a declinat în mod politicos competenţa în acest caz şi i-a eliberat parlamentarului o trimitere pentru un consult de specialitate, cât se poate de amănunţit, la Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alex. Obregia”.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii
Vezi și