N-a văzut Parisul ce vede paraclisul: popi pe schiuri la "Super Cupa Creştinului-Ortodox"!

O mana de preoti inimosi, sub atenta indrumare a vedetei TVR, Cristian Tabara, au facut o treaba de toata isprava. Fosti sportivi de performanta, respectivii, au ales, dupa niste cantonamente mai putin ortodoxe, haina preoteasca si acum au organizat, la Predeal, Cupa Crestinului Ortodox la schi.

In cadrul evenimentului, tinut in ziua de Sfantul Nicolae, au participat toti popii din zonele de munte ale patriei. S-au strans pe partie peste 80 de fete bisericesti iar castigatorul marelui premiu, ´´Cristelnita de zapada´´, a fost parintele Teofanie din Muntii Apuseni.

Concurenta a fost de-a dreptul apriga pentru ca toti sportivii erau foarte bine pregatiti. Asta nu inseamna ca nu au fost si evenimente nefericite.  La efectuarea unei ´´cristiene´´ luata din scurt cu o viteza de peste 200 km/ora, doi sportivi s-au acrosat si au suferit arsuri pe tot spatele.

´´Nu-i problema, taica. Noi ne ardem adesea la spate. De la lumanari. Hai, Doamne Ajuta!´´, a declarat cu un zambet amar unul din ei. Competitia s-a transmis pe TVR, la emisiunea ´´Lumina din lumina´´, si pe TrinitasTv, spulberand concurenta care la acea ora difuza  Pro-ul-´´Romanii au talent´´  si Kanal-ul- Exatlon.

Comentarii