Incredibilul cadou de Moş Nicolae pe care l-a găsit în pantofi, Olguţa Vasilescu

In seara de 5 decembrie, PSD-ul a dat o petrecere de pomina la sediul partidului cu toti membrii marcanti. Traditia s-a lungit tarziu in noapte asa ca mai toti au plecat clatinandu-se de la atata magie. Cu toate ca s-a trezit foarte greu si cu capul foarte mare, Olguta nu a uitat de datina si a dat, ca in copilarie, fuga la pantofiori sa vada ce i-a adus Mos Nicolae.

Nu mica i-a fost bucuria dar nici mirarea cand a constatat ca si acum, ca in ultimii zece-cincisprezece ani, Mosul i-a adus acelasi cadou: in pantofi erau niste picioare. Luind-o cu privirea ( incetosata) de la sireturi in sus spre genunchi si in continuare spre coapse si bust, indragita noastra ministra si-a adus aminte, cu greu, ca si in noaptea trecuta, dupa ce a intrat in casa a cazut si a adormit in hol. Asa ca picioarele gasite in pantofiori ar fi trebuit, in mod normal, sa fie ale ei. Ca doar ea intrase in casa cu picioarele ei.

´´ Ca in fiecare an, Mos Nicolae e un domn desavarsit care nu ma uita. Si tot ca in fiecare an, pe 6 decembrie imi intreb vecinii si prietenii ale cui sunt picioarele din pantofii mei si, pana la urma, aflu ca sunt ale mele. Frumoase datini avem, Doamne!´´, povesteste cu talent narativ Olguta.

Comentarii
Vezi și