În lupta cu damigeana şi cârnaţii, uitasem pe ce lume trăim: România nu mai are forţă de muncă!

Inca o ciorba de burta, una de potroace si-o oala de zeama de varza si incepem sa revenim la realitate. Dupa ce se vor topi si ultimii aburi ai Sfintelor Sarbatori, noi, simpli iubitori ai datinelor strabune, vom descoperi ce ne-au mai pregatit alesii in timp ce ne dadeam copiii la grinda. Schimband de pe postul de manele pe cel de stiri aflam ca, dupa ce fantasticul guvern a marit in asemenea hal salariile romanilor, am ajuns pe locul al treilea in lume, dupa Taiwan si Japonia, in topul legat de deficitul fortei de munca.

Peste patru milioane de romani contribuie la economiile altor state, preferand sa traiasca departe de casa si sa beneficieze de huzurul ´´cu buzunarele pline´´ asigurat de Dragnea, Valcov si Dancila.In timp ce mediul de afaceri reclama un deficit de un milion de angajati, Autoritatile din Romania ne linistesc cu un Memorandum prin care Vietnamul ne va trimite cateva mii de lucratori.

In sfarsit s-a clarificat planul de actiune: vazand ca nu poate prosti o tara intreaga, Dragnea vrea ca, dupa ce emigreaza si ultimul roman, sa ramana o replică autohtona a lui Kim Jong Un, domnind peste un popor mic, de vietnamezi de import, cam cat avea in Teleorman, unde nu l-a deranjat nimeni, niciodata cu legi, proteste si alte asemenea prostii.

Comentarii