Împuşcături la Târgul de Crăciun din Pantelimon

Ca o adevarata capitala europeana, Bucurestiul s-a umput in perioada asta de targuri cu bucate si suveniruri traditionale. Dar ca si in celelate aglomerari urbane ale batranului continent, au aparut incidente de o gravitate deosebita.

Ieri, in jurul orei 17, la Targul de Craciun din Pantelimon, s-au auzit impuscaturi exact cand oamenii se intorsesera de la slujba si dadeau navala la standurile cu bunatati. Zeci ( aproximativ 46) de persoane au cazut secerate pe asfaltul umed, tinadu-se de burta.

Echipajele de politie impreuna cu Smurd-ul au ajuns la fata locului in circa 3 minute si au constatat tragedia. In urma verificarilor facute de medici s-a descoperit ca teroristul care atentase la sanatatea credinciosilor, era un cetatean roman de nationalitate maghiara din Gheorghieni, care comercializa fasole cu ciolan. O data luate probe fito-sanitare din ceaun, s-a ajuns la concluzia cutremuratoare ca fasolea nu fusese suficient de mult fiarta, ceea ce cauzase consumatorilor balonari peste limita admisa.

De aici si ´´ rafalele de impuscaturi´´ care au ingrozit intreg cartierul.

 

Comentarii