Guvernul de analfabeţi vrea să scoată o carte cu realizările din 2018

Intr-o perioada in care nici cei mai mari scriitori ai tarii nu reusesc sa-si vanda cartile de valoare, Viorica s-a gandit ca n-ar fi rau sa-si incerce si ea norocul cu manuirea literelor in cuvinte si a cuvintelor in propozitii si sa scoata un Memorandum cu ´´realizarili´´ din ultimul an.

Poate va intrebati cum va putea sa scrie o duduie care abia silabiseste? E rezolvata demult problema. Dupa ce in anul 2008, genialul  Darius Valcov, a scos cartea ´´Slatina, dragostea mea´’, in care , ca primar , povestea cum a asfaltat niste strazi si cum a plantat niste petunii, evitand pasajele despre tablourile din cimitir, ei bine, acum se va ocupa personal de ´´Manualul de lins sefii fara nicio realizare´´.

Nu stim daca si acest volum-raport al ineptiilor semnate ( dupa dictare) de coana Dancila, va avea un titlu la fel de romantic, gen ´´Vasilica, dragostea mea´’, dar sigur va fi un exercitiu extrem de binevenit pentru Valcov, in ipoteza in care nu scapa de aia opt ani de reculegere cu executare.

 

Comentarii
Vezi și