Ghiţă l-a spart la nas pe Moroşanu! Cătăline, dă-i bătaie, că d-aia ai gură!

Ca si cum n-ar fi de ajuns imbrancelile din noroiul politicii, de ceva vreme, asistam la o cafteala verbala si intre doi sportivi de performanta. Se bat in guri, fara sa foloseasca pumnii sau picioarele, mai suav decat fetitele de la pension.
 
Daniel Ghita il tot zgandara cu batul printre corzi pe Morosanu, doar, doar s-o intarata voinicul si ajung la cardeala. Fioros din cale afara, ”Moartea din Carpatii fara filtru” riposteaza ferm si-i trimite-n nas advesarului ”youtube-uri”, in care ´naltutul e mai mult pe  dusumea. Ghita isi revine spectaculos, se ridica, si-l trazneste pe Catalin cu afirmatia ca-si aranjeaza lupte numai cu pianisti si balerine, care n-au vazut in viata lor alte manusi decat alea impletite de bunica.
 
”Ba, esti prost? Ba, esti nebun?”, cam astea sunt deocamdata loviturile cele mai sangeroase ale celor doi grei din kombatul mioritic. Frumos si civilizat! Ce sa mai zicem? De apreciat ca doi mari luptatori au ajuns la maturitatea deplina si isi incearca muschii cu vorba buna, diplomatic. Dar, parca, cu smardoiala orala, ne obisnuisera Plesu si Liiceanu, sportivi care joaca la cu totul alta categorie.
 
Katty  si Dany! Mai, baieti, daca nu va mai ajuta brandu´, puneti, nene, mana pe furci si topoare si urcati o data in ring, ca chiar ne-ati facut curiosi sa aflam cine nu cedeaza primul. 
 

Comentarii
Vezi și