Firea se-apucă de treabă: scoate câinii maidanezi la deszăpezire!

După ce, spunea Primarul Capitalei, s-au încercat toate metodele de deszăpezire, fără prea mult efect, de la sare iodată, sare pentru murături, sare de lămâie, nisip de construcţii, nisip pentru pisici până la nisipul de la rinichi, Gabriela Firea anunţă că a găsit, în sfârşit, soluţia potrivită pentru deszăpezirea în profunzime a arterelor Capitalei: câinii maidanezi!

Firea s-a gândit să adune toţi câinii comunitară şi să le atârne de gât, pe modelul câinilor de salvare din staţiunile montane occidentale, nu butoiaşe cu rom şi recipiente cu soluţie antizăpadă. Odată realizată operaţiunea de tunare a noilor utilaje patrupede antizăpadă, capacele canistrelor se vor deşuruba la consemn iar maidanezii vor fi alergaţi printre blocuri şi case de către lucrătorii Serviciului de Ecarisaj, împrăştiind astfel, peste tot, soluţie antizăpadă.

Ideea primarului general urmează să fie testată în aceste zile, pe o suprafaţă redusă, în Voluntari, în funcţie de rezultate ea putând fi chiar patentată de Gabriela Firea.

Comentarii