Dragi români, să fiţi cuminţi ca să vă viziteze cei 9000 de Moşi eliberaţi de guvernarea PSD-ALDE

Dupa ce ne-au auzit, pe noi prostii, ca nu prea ne ajung banii aia multi ca sa luam dropsuri la copii, mamoasa guvernare socialista tine sa ne demonstreze ca Mos Craciun exista si, vrem, nu vrem, ne va calca pragul la toti.

Pentru ca treaba sa mearga echitabil, corect  si sa se ajunga la toata lumea, alesii nostri cei grijulii au eliberat 9000 de infractori din inchisori, dintre care peste 4800 cu fapte abominabile. Ei, ce mai ziceti, iubiti prieteni ai gastii care ne apara de soroisti, bruxelisti si hastagieni? Care guvernare s-a mai gandit sa ne faca sarbatorile chiar de neuitat?

Ganditi-va cat de feeric vor intra mosii astia 9000, dornici de cadouri ca nimeni altii, in casele romanasilor, pe horn, pe geamul uitat deschis, pe usa incuiata degeaba, pe orice gaurica, numai sa ne faca pe noi fericiti ca avem exact ce am votat.

Cu siguranta hospitalitatea romaneasca se va face simtita in orice gospodarie. Hotii si talharii sunt asteptati la masa, in pivnita, pod sau sifonier iar violatorii, bineinteles, in pat, garaj sau, dupa posibilitati, pe blana de la semineu .Sarbatori fericite, prieteni! Multi ani, fara carti scrise, puscariabililor din fruntea tarii!

Conditia, ca sa simtim magia noului model de sarbatori, e sa nu ne manance in cur sa recitam ceva daca-l vedem pe mosu´ cum umple sacul, ca putem ramane fara dinti.

Comentarii
Vezi și