De Crăciun, petrecere monstru la sediul central PSD - FOTO

Luna decembrie este perioada din an in care crestinii romani traiesc sarbatorile alaturi de cei dragi iar firmele organizeaza petreceri cu toti angajatii. Printre putinele societati comerciale care isi mai permit luxul unei mese festive se numara, bineinteles si PSD, partidul celor napastuiti.

Seara trecuta, liderul suprem al social-democratiei originale din estul Europei, Liviu Dragnea, a dat un chef de pomina la sediul din Kiseleff. Fiind vorba de Sfanta Sarbatoare a Craciunului, s-au scos din meniu tonele de mici si s-a mers, exclusiv, pe ce le place lor mai mult sa manace: rahat simplu.

Pentru asta, dom Livu, n-a facut economie la bani si, ca sa-i imbuneze si pe cei care inca il mai contesta in gand, a adus doua vidanje de rahat taranesc, facut in casa ( sau in fundul curtii) si le-a desertat in haznaua  de protocol a partidului. Nici n-a apucat ospitalierul presedinte sa-i imbie la masa ca, fara sa se spele pe maini, membrii marcanti ai partidului de guvernamant s-au napustit cu polonicele la gramada de rahat, mancand fara masura, exact cum fac zilnic in Parlament.

 

Comentarii