Cutremur în Parlamentul britanic: Viorica Dăncilă implicată direct!

Acordul convenit de Londra si Uniunea Europeana cu privire la iesirea Regatului Unit din blocul comunitar a fost respins, marti seara, de Parlamentul britanic, cu 432 de voturi contra si 202 voturi pentru. Surse din diaspora romaneasca ne asigura ca Viorica Dancila a fost implicata direct in desfasurarea acetei operatiuni, avand diverse interese personale. 
Rezultatul votului a fost obtinut cu ajutorul celor 276 parlamentari de origine romana, teleormaneni infiltrati de Liviu Dragnea in politica de varf a Regatului, cu multi ani in urma. Viorica Dancila a vrut, in primul rand, sa se razbune pe Teresa May care a facut-o taranca fiindca spargea seminte intr-un magazin de fashion din Bruxelles, pe cand era europarlamentar. 
Al doilea motiv pentru care a apelat la teleormanenii laburisti care au votat impotriva acordului, a fost unul politic. In noul context, au crescut  sansele ca Brexit-ul sa esueze si astfel Viorica se va putea lauda ca in timpul Presedintiei Rotative de la Bucuresti, ea a reusit sa mareasca UE si nu sa o micsoreze cu un stat puternic ca UK.
 

Comentarii