Cătălin Rădulescu, deputatul-mitralieră, a tras cu pistolul în lipiţanii de la Viena

Targul de Craciun din Viena atrage in fiecare an milioane de turisti veniti de pe intreaga planeta. Printre patriotii romani care-si permit sa traiasca datinile stramosesti in capitala vechiului Imperiu Austriac s-a aflat, la inceput de decembrie, si domnul doctor Catalin Radulescu, cunoscut drept deputatul-mitraliera.

Dupa ce a realizat ca nu mai poate intra in camera hotelului de la cate cumparaturi facuse inca din prima zi a sejurului, bugetarul nostru drag, s-a gandit ca nu i-ar strica sa se relaxeze si cu o portie de divertisment. Ca om de mare cultura, a taiat imediat de pe lista spectacolele de opera si s-a dus glont la manejul celebru in toata lumea pentru programul de pe 1 ianuarie.

Degeaba i-au explicat functionarii de acolo ca deocamdata nu este program cu publicul. Viteazul deputat roman a aratat legitimatia si a cerut, cu un teanc de euro in mana, sa i se serveasca imediat un program cu cai, pentru ca altfel se va plange la Bruxelles de rasism.

In momentul cand cei de la paza au vrut sa-l scoata afara din grajd, nea mitraliera a scos un pistol si, poate fara sa vrea, a ranit mortal doi cai lipitani, dupa care a fugit, diparand in multime. Pana in momentul relatarii nu s-a aflat unde se ascunde fugarul insa il instiintam ca Austria nu va promulga prea curand o lege a gratierii.

Precizare MAI : Cine il vede, in perioada aceasta, pe Gabriel Radulescu la televiziunile din Romania, sa stie ca sunt inregistrari de anul trecut.

Comentarii
Vezi și