Black Friday în pregătire: B.O.R anunţă gratuităţi la acatiste, medicii – reduceri considerabile la şpăgi!

Black Friday a reuşit să devină un eveniment care, în ciuda controverselor şi a problemelor, a crescut el singur în mod considerabil vânzările pe întreaga piaţă a serviciilor de consum. Dincolo de graficele de vânzări, Black Friday a fost adoptat rapid în România şi ca urmare a beneficiilor de marketing pe care le aduce promovarea ofertelor în această perioadă.

Preafericitul  Daniel, fură black startul!

Aşa cum ne-a obişnuit, C.E.O-ul B.O.R, Patriarhul Daniel a găsit o reţetă câştigătoare pentru instituţia pe care o conduce şi la acest final de noiembrie. Patriarhia devansează în 2018 data oficială a Black Friday-ului, lansându-şi ofertele începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, de Sărbătoarea Intrării în Biserică a Maicii Domnului.

În zi de dezlegare la pofte a creştinilor aflaţi în post, şi sub sloganul ”Nicio casă fără peşte!”, Patriarhia anunţă reduceri masive la dimensiunea produselor alimentare ce pot fi cumpărate de la economatele şi ghişeele B.O.R, enoriaşii urmând să primească, în schimbul unui kilogram de macrou achitat fără bon fiscal, un kilogram de hamsie fără cap. În aceeaşi notă, lumânările ce se vor comercializa de miercuri în biserici vor costa la fel, însă nu vor mai avea lungimea de 20 de centimetri, ci doar de 12.

Cele mai atrăgătoare oferte ale B.O.R în perioada de Black Friday sunt cele aferente acatistelor şi înmormântărilor, acolo unde reducerile sunt de 100%! Facilităţile se acordă, însă, în baza unor taloane de reduceri a căror activare va fi realizată de către reprezentanţii clerului după achitarea unor taxe speciale: 200 de lei pentru talonul de acatist gratuit şi 1000 de lei pentru talonul de înmormântare gratuită!

De Black Friday doctorii iau doar cu o mână, iar datul îl lasă în grija lui Dumnezeu!

Medicii au anunţat şi ei că pregătesc o serie de reduceri, atât la nivel de costuri cât şi în portofoliul de servicii medicale oferite de spitalele de stat. În primul rând, şpaga la doctor va fi redusă cu 50% în zilele de Black Friday. Medicii români estimează că numărul pacienţilor se va dubla, chiar tripla de Black Friday. “Mulţi români nu vin la doctor pentru că sunt prea săraci, nu au bani să-şi plătească atenţiile către doctori, medicamentele, seringile, oxigenul ş.a.. Sperăm că-i vom atrage cu oferta noastră. Chiar dacă atenţia va fi mai mică vom câştiga mai mult pentru că vor veni mai mulţi”, ne-a declarat Sorin Borfescu, managerul spitalului ”Sfântul Şpilimon” din Capitală.

Pe lângă şpaga redusă, pacienţii care calcă pragul spitalelor de Black Friday pot beneficia şi de bonusări nesperate la nivelul serviciilor medicale. Astfel, în această perioadă, în unităţile spitaliceşti poţi plăti pentru rezecţia apendicitelui, primind ca bonus şi transplantarea rinichiului tău sănătos către un alt pacient aflat la ananghie, ori poţi achita contravaloarea unei banale operaţii de hernie, la care, bărbat fiind, primeşti automat şi o intervenţie de reducere a lungimii organului tău sexual.

 

Comentarii
Vezi și