Black Friday guvernamental pentru români! Dăncilă reduce democraţia, speranţa de viaţă şi iluzia unui trai mai bun!

Surprizele de care au parte românii de Black Friday se ţin lanţ! Pe lângă promoţiile obişnuite, oferite de magazinele din România, premierul Viorica Dăncilă a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că Guvernul României va participa în premieră la Black Friday 2018.

Mai precis, Dăncilă a promis tuturor românilor că, începând de azi şi până la o dată ce urmează să fie anunţată ulterior, Guvernul României va pune la dispoziţia cetăţenilor săi o serie de reduceri spectaculoase, cum ar fi: reduceri de personal în instituţiile finanţate de la bugetul de stat (cu precădere în spitale şi şcoli), reduceri salariale în toate instituţiile anterior menţionate, reduceri de pensii şi ajutoare sociale, reducerea democraţiei, a speranţei de viaţă în rândul românilor sau a speranţei la un trai mai bun.
 
Pe lângă reduceri, Guvernul României promite că va lansa pe piaţă mai multe promoţii şi superoferte care ne vor lăsa pe toţi cu gura căscată. Un exemplu de promoţie este următorul: promovarea rudelor, prietenilor, cunoştinţelor şi clientelei politice în funcţii de conducere din instituţiile de stat.

De asemenea, îngrijorat de faptul că mulţi români s-au plâns de numărul taxelor şi impozitelor fixate, pentru echilibrare bugetară, fixate de executivele precedente, premierul Dăncilă lansează oferte speciale la plata acestora. De pildă, plăteşti o taxă şi primeşti una bonus, îţi achiţi impozitul pe anul viitor şi primeşti bonus încă un impozit şi multe alte surprize, cum ar fi penalizări din anii precedenţi.

Nu în ultimul rând, pentru cei ce au de gând să protesteze împotriva Black Fridayului guvernamental în Piaţa Victoriei, Dăncilă anunţă o reducere substanţială a aplombului protestatarilor, prin triplarea efectivelor de jandarmi şi dotarea acestora cu bastoane cu şocuri electrice, muniţie de război, sprayuri cu gaz sarin şi aruncătoare de flăcări.

Comentarii