Adevărul cutremurător despre viaţa trăită de Monica Gabor alături de Mr. Pink

Pentru amatorii de monden, Monica este exemplul suprem de reusita in viata, pe baza cracilor lungi si a pregatirii scurte. Opulenta in care parea ca traieste bacauanca in America  ii umplea de invidie si pe cei mai buni prieteni ai ei.

La ultmele apartii in public, Monica a fost vazuta neojata si aproape nemachiata. Cei care stiu cum consuma ea, in Romania, cate o sticluta de vopsea pentru fiecare unghie s-au ingrijorat. Adevarul este altul: barbatii chinezi prefera femeile narurale, fara adjuvanti, neojate, nefardate, ba chiar sa le miroase  parul  a ´´porc cu cinci miresme´´  si partile intime a ´´furnici in copaci´´. 

Detalii si mai socante am aflat de la fosta lor menajera, o femeie simpla din Teleorman, care, a trebuit sa se intoarca in tara intrucat a fost cooptata de consateanca ei, Viorica Dancila, in echipa guvernamentala.´´Domnu´ Pink, e mai traditionalist decat toti chinezii la un loc.  N-o mai lasa pe Monica nici sa doarma in casa mare. Dupa ce s-a incurcat cu mine, domnu´ Pink, care sa stiti, e foarte bun la pat, a pus-o pe ea sa munceasca in locu´ meu si d-aia n-o mai lasa sa-si vopseasca ghearele.

Are viata grea , saraca! Acu´ , sa vad cum sta treaba pe la guvern si poate o sa o aduc si pe ea incoa, ca e nevoie de ministrii noi´´, ne-a dezvaluit fosta menajera si amanta a domnului Pink, actuala consiliera a doamnei Viorica.

 

Comentarii
Vezi și