Viorica Dăncilă: ”Voi trăi în Primăverii? Atunci o să arunc toate hainele de toamnă-iarnă!”

Dupa modelul britanic, unde toti prim-ministrii locuiesc in celebra casa de pe Downing Street 10, Londra, si pentru premierul nostru se pregateste o vila de protocol in Cartierul Primaverii.

La auzul vestii ca va trai in Primaverii, Viorica, ca orice femeie trecuta de 55 de ani, cu dureri de oase, s-a bucurat enorm, fiind convinsa ca PSD-ul i-a aranjat un trai fara anotimpuri friguroase.

Obisnuita cu viata de la bloc, din Videle, la prima vizita in viitoarea resedinta, tot dupa modelul premierilor britanici care adopta o pisica, Vasilica a achizitionat un caine, 10 gaini, 15 gaste si un porc.

Dupa ce a dat un tur de ograda, a ordonat muncitorilor sa-i sape un razor pentru ceapa, unul de usturoi si doua de stevie, iar in lateralul casei sa-i intinda 5-6 sarme pe care o sa puna rufele la uscat.

”Eu nu concep viata la curte fara sa ai batatura plina de oratanii. Dimineata, pana-n spalatul dintilor, o sa ies cu buzunarele capodului pline de boabe ca sa socializez cu gainile. Asta ma linisteste nemaipomenit de escelent!”, a declarat razand in hohote, duamna Dancila dupa care le-a dat cate o tigara Kent lucratorilor.
 

Comentarii