Viorica Dăncilă, tratată ca ultimul boschetar de amicul Dragnea - VIDEO

Cand au ajuns la Casa de Cultura Botosani, Liviu Dragnea si absolut toti ceilalti barbati au lasat-o in urma pe Viorica Dancila, demonstrand inca o data cat de mult o respecta. Nu stim cum e la enoriasii din nordul Moldovei dar la sudistii din Teleorman, daca femeia nu merge in urma barbatului cu cel putin cinci metri, e semn clar ca ala e ´´fatalau´´ si poate chiar ´´ pe invers´´.

Pentru un impatimit al familiei traditionale ca Livache, ar fi fost de mirare sa-i dea mana Vasilicai cand coboara din masina si s-o invite sa urce scarile in fata lui ca, in caz de probleme, barbatul sa intre instantaneu in actiune. Dar astea sunt maniere ce se poarta doar in tarile civilizate unde el n-are acces si deci n-avea de unde sa stie, saracul.

La mitocanii de tip Daddy, muierea e mogaldeata aia tacuta care-ti spala izmenele si ciorapii, iti gateste si calca rufele, se lasa cotarcita cand are chef magarul ( care in momente d-alea, pute obligatoriu a bautura, usturoi si cacat) iar in restul timpului se face nevazuta.

De curand, Livache a mai gasit o intrebuintare a muierii simple: ii da o functie mare la Bucuresti si asculta tot ce-i dicteaza el, astfel incat sa nu ajunga smecherul la puscarie. Altfel, si aflata in functia respectiva, pentru el muierea e tot un ´´nimic´´ ca mai toti cei care nu-i aduc profit.

 

Comentarii